Familiekamer Kitchenette Familiekamers

Kamers

Hotel Aqua Land Village heeft 5 verschillende kamers: de voordeelkamer, de 2-persoonskamer, de familiekamer, de grote familiekamer en de grote familiekamer ‘extra’.Voordeelkamer

(Minimaal 2 en maximaal 2 volwassenen en 2 kinderen)
Voor snelle beslissers is er een beperkt aantal van dit soort kamers beschikbaar. De voordeelkamers zijn voorzien van airconditioning, satelliet-TV met Nederlandse zender BVN, koelkast(je) en telefoon. De badkamer beschikt over een douche en een toilet. Op het terras of balkon bevindt zich een zitje.


2-persoonskamer

Deze ruime en verzorgd ingerichte kamer is geschikt voor minimaal 2 personen en maximaal 4 personen. De kamer is voorzien van satelliet-TV met Nederlandse zender BVN, airconditioning, telefoon en een kitchenette met koelkast. De badkamer beschikt over een douche en een toilet. Op het terras of balkon bevindt zich een zitje.


Familiekamer

Deze sfeervolle en goed verzorgde kamer is geschikt voor minimaal 2 en maximaal 5 personen. De kamer is voorzien van een kitchenette met koelkast, airconditioning, satelliet-TV met Nederlandse zender BVN en een telefoon. De familiekamer beschikt over een vide met een extra slaapplaats. De badkamer is uitgerust met een douche en een toilet. Op het ruime terras of het balkon bevindt zich een zitje.


Grote Familiekamer

Deze ruime en goed verzorgde kamer is geschikt voor minimaal 2 en maximaal 5 personen en bestaat uit twee afgesloten slaapkamers. De grote familiekamer is voorzien van een kitchenette met koelkast, airconditioning (in beide kamers), satelliet-TV en een telefoon. De badkamer is uitgerust met een douche en een toilet. Het terras of het balkon heeft een zitje.


Grote familiekamer ‘extra’

De inrichting van de grote familiekamer ‘extra’ is gelijk aan die van de grote familiekamer, maar heeft een vide met een extra slaapplaats. De grote familiekamer ‘extra’ is geschikt voor minimaal 3 personen en maximaal 5 volwassenen en 2 kinderen.