Prikbord

Gaat u binnenkort naar Hotel Aqua Land en wilt u weten wie er nog meer gaat? Of bent u er al geweest en heeft u een leuke of slimme tip? Plaats uw bericht op het prikbord.

Er zijn op dit moment 71 berichten.

Uitgebreid zoeken in het prikbord

Toon berichten per categorie: Klik hieronder op een icoontje.

Swan Wiewel (15)
08-09-2011

internet, schaduw en chloor

hallo Aqualand, de hoeveelheid chloor in de zwembaden deed pijn aan mijn (en mijn vrienden hun) ogen, mag dat minder of anders, misschien ecologisch verantwoord?? graag internet gratis!! en misschien iets meer schaduw over een zwembad (overkapping?) of een overdekt/binnenzwembad, zodat je niet steeds verbrand in het water! Verder vond ik alles supercool!! Groeten, Swan

Plaats een nieuw bericht

Ron (40)
07-03-2011

All inclusieve

Mooi hotel, goed eten. Alleen ik had niet goed begrepen dat de all inclusieve niet in het waterpark van kracht is. Dit staat overigens ook niet echt duidelijk op de .

Plaats een nieuw bericht

angela (42)
26-03-2010

overlast wespen

neem gewoon een plantensproeier mee. we hebben vorig jaar ontdekt dat als je een wesp nat sproeit.hij wel eventjes wegblijft omdat hij dan eerst moet drogen. ze worden hier ook niet agressief van.werkt echt. dus ik zou zeggen. weg sproeien die hap.

Plaats een nieuw bericht

De Middelkoopjes (32)
01-01-2010

geweldige vakanmtie gehad!

mensen, wij hebben het geweldig gehad! helemaal niet dat alles om 6 uur dicht was, drinken was idd savonds met name bij de hoofd-bar. geen probleem want zo ver lopen is dat niet (heel centraal) onze kids van bijna 2 hebben 2 weken aan 1 stuk door plezier gehad en het animatieteam van kidsworld was geweldig lief!

Plaats een nieuw bericht

burger (44)
19-08-2009

neem geld mee

Beste mensen, park is gaaf. resort redelijk goed. maar eten en verteer is o!! neem veel cash geld mee dan kan je een taxi nemen naar een stad,daar eet je voor 10euro perfect. alles gaat om 6uur dicht dan moet je met300 man bij de receptie gaan staan voor wat te drinken!! DRAMA

Plaats een nieuw bericht

pagina 1 van 2
    1, 2 volgende pagina