Prikbord

Gaat u binnenkort naar Hotel Aqua Land en wilt u weten wie er nog meer gaat? Of bent u er al geweest en heeft u een leuke of slimme tip? Plaats uw bericht op het prikbord.

Er zijn op dit moment 71 berichten.

Uitgebreid zoeken in het prikbord

Toon berichten per categorie: Klik hieronder op een icoontje.

Henriette steenkamp (46)
12-07-2009

grote strandlakens

Zijn het gote strandlakens voor op de ligbedden die je voor 5 euro borg kunt afhalen? Als dat zo is ,scheelt het heel wat vakantiebagage voor een gezin met 7 oersonen.

Plaats een nieuw bericht

C.Verhulst (40)
29-07-2009

Hoi Henriëtte, Het reisbureau heeft het voor ons nagevraagd, en het zijn inderdaad de grote strandlakens

Verhulst (40)
11-07-2009

Badlakenservice

Weet iemand of er in hotel aqualand een badhanddoekenservice is (gratis of tegen borg). En is er 's middags bij de lunch (stok)brood te verkrijgen ?

Plaats een nieuw bericht

Verhulst (40)
12-07-2009

Stefan, Bedankt voor je reactie. Zijn dat echte grote badlakens die je bij de poolbar kunt halen ?

Stefan (32)
12-07-2009

Ja, voor € 5,- borg per handdoek kun je om de 3 dagen schone badhanddoeken afhalen aan de poolbar. Bij de lunch is wel stokbrood te krijgen maar hiervoor is geen beleg aanwezig. Die moet je dus zelf meenemen als je niet warm wilt lunchen.

Valerie (13)
11-07-2009

Badhandoeken????

Weet iemand of je badhandoeken erbij krijgt of moet je daarvoor betalen? Zo ja hoe duur is dat dan? Of is het beter om je eigen badhandoeken mee te nemen?

Plaats een nieuw bericht

Stefan (32)
12-07-2009

Ja, voor €5,- borg kun je om de 3 dagen schone badhanddoeken halen bij de poolbar.

Stefan (32)
05-07-2009

Veiligheid

Hallo, Als aanvulling op de veiligheid het volgende: Neem idd stopcontact beveiligers mee. Ook hangen de draden van 220V langs de muur terwijl ze met tape aan elkaar geplakt zijn. Levensgevaarlijk! Ook de rookmelders blijken na een brand elders niet te werken! Schijnveiligheid dus! Electra van de oven is er niet af te halen waardoor kinderen deze aan kunnen zetten! Het eten is teleurstellend! Na 1 week staat het je vreselijk tegen door gebrek aan variatie. Neem fruitpotjes/groentenpotjes mee voor de kids want wat daar aangeboden word krijgen ze niet weg. Kidsclub van GoBest is wel fantastisch! Net als het waterpark. Hotelpersoneel (grieks) is erg onvriendelijk en soms ronduit aso!

Plaats een nieuw bericht

kztje (32)
28-06-2009

belangrijke info omtrent park

wij zijn net terug van aqualand (28-6-2009) . Wij hebben ondanks het slechtere weer een fijne vakantie gehad met de kleine van 9 maanden oud. Waren erg tevreden over het complex overall, echter de vriendelijkheid van de medewerkers (grieks) aan receptie was ver te zoeken. Verder animatieteam etc erg vriendelijk Zwembaden; op het aquapark zijn te diep voor de hele kleintjes die al kunnen staan ( v.a 50 cm, maar er zijn overal zwembaden waar de allerkleinste in rustig aflopend water kunnen zitten en spetteren ! Verder heel schoon. Voor kinderen vanaf 2-3 jaar tot hele grote kinderen vermaak genoeg! Glijbanen strenge controles op leeftijden - restaurant, voor iedereen wel wat van kipfilet tot spagetti alle groentes etc, wel iedere dag zelfde maar alles is echt eetbaar! minpuntje soms oudere brood, vraag voor vers probleem opgelost - kamers: let op neem tape mee want de stopcontacten zitten laag (of veiligheidsattributen) ook voor de OVEN / gasfornuis kinderen komen hier makkelijk aan ! waardoor ze gas kunnen aanzetten . verder schoon / ruim, Tip vraag met kleine kinderen naar begane grond kamer anders kan je de buggy trap opslepen. - winkel: er waren toen wij er waren zwemluiertjes te koop, evenals nestle toetjes en gewone luiers , mochten ze op zijn in deze supermarkt ligt er op 150 meter nog een kleine supermarkt en in corfu stad (met de blauwe bus voor 1.30 pp binnen 30 minuten bereikbaar is alles te krijgen) Potjes bevatten andere samenstellingen en ook de babyvoedig is verstandig om van thuis mee te nemen. Later uit checken: let op kosten 70 euro ... wel fijn vertrek je laat heledag all in maakt niet uit wanneer je gaat. Sportparken/ tennis voetbal en basketbal gedurende middaguren niet open Animatie voor nederlandse kinderen alleen voor gobest reizende kinderen en de laatste tip voor mensen uit belgie / limburg er wordt op dit hotel gevlogen vanaf dusseldorf & Koln !!!

Plaats een nieuw bericht

pagina 8 van 11